Home Locuri de munca Spania
Locuri de munca Spania
Locuri de munca Spania PDF Imprimare Email
Locuri de munca Spania
Scris de mihaela86   
Miercuri, 06 Iulie 2011 13:10


Agricultura, silvicultura, constructiile, industria, curatenia si intretinerea, ingrijirea copiilor si batranilor reprezinta domeniile si activitatile de mare interes pentru romanii care cauta locuri de munca in Spania. Motivul pentru care romanii vor astfel de locuri de munca in Spania este acela ca este vorba de munci necalificate. Astfel, sunt locuri de munca in Spania care se pot obtine usor si pentru care nu sunt necesare multe acte la dosar.

Motivul pentru care sunt oferite aceste locuri de munca in Spania pentru romani este acela ca sunt muncitori. In plus, la aceste locuri de munca in Spania salariile pot fi mai mici decat ar fi fost oferite unui spaniol, deoarece romanii se multumesc si cu mai putin atata timp cat salariul este dublu, deseori triplu decat cel din tara. Pe langa toate acestea, conditiile de munca sunt, de cele mai multe ori, mai bune decat in tara.

In ultimii ani am observat cu totii cum numarul romanilor care cauta locuri de munca in Spania a crescut. Foarte putini dintre acestia au fost afectati de criza economica si foarte putini dintre acestia au renuntat la locuri de munca in Spania . O parte dintre romanii care aveau locuri de munca in Spania au preferat apoi sa se indrepte spre Italia pentru ca este mai aproape de tara noastra sau spre Marea Britanie pentru ca sunt mai bine platiti.

In prezent exista nenumarate oferte de locuri de munca in Marea Britanie, Franta, Germania, Cehia sau Danemarca. Criteriile dupa care romanii aleg locuri de munca in strainatate sunt banii, conditiile de munca si perioada. Foarte putini dintre ei se gandesc si la amploarea solicitarii fizice sau psihice, stres sau oboseala. Cele mai multe locuri de munca in Spania sunt sezoniere sau bazate pe un proiect. Cele mai multe locuri de munca in Spania sezoniere sunt in agricultura sau in silvicutura.

Aceste locuri de munca in Spania se desfasoara fie pe perioada primaverii sau verii, fie pe perioada toamnei. In cazul acelor locuri de munca in Spania din constructii sau din industrie sunt bazate pe un proiect. Proiectul poate dura o luna, trei sau sase luni. In cazul proiectelor lungi se poate ajunge si la ani de zile. In cazul acelor locuri de munca in Spania pentru ingrijirea copiilor si batranilor nu exista o regula stricta. Contractele pot fi sezoniere, facute pe o perioara limitata sau nelimitata.

Ultima actualizare în Joi, 07 Iulie 2011 07:41
 


Sondaje

Care locuri de munca sunt mai cautate?
 

Vizitatori Online

Avem 3 vizitatori şi 4 membri online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com